HYVÄ OMAKOTIASUKAS – KAHDELLA ANTENNILLA SAAT KATTAVAT TV-PALVELUT KOTIISI

Antenniverkosta tv-palvelunsa vastaanottaville kodeille on koittanut kokonaan uusi aika. Suomessa on nykyisin kaksi antenni-tv-verkkoa, minkä ansiosta kanavatarjonta on moninkertaistunut ja myös HD- eli teräväpiirtopalvelut ovat antennikotien ulottuvilla. Suomessa ollaan siirtymässä uuteen antenniverkon lähetystekniikkaan, joka edellyttää vastaanottolaitteiston päivitystä. Jos antennijärjestelmää ei ole pitkään aikaan kunnostettu, se kannattaa tarkistuttaa ja varmistaa, että laitteisto on ajan tasalla ja palvelee sinua mahdollisimman hyvin. Kokosimme tähän joukon ajankohtaisia asioita – ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Antenni-tv-koteihin ennätyslaaja kanavatarjonta – myös mahtava määrä teräväpiirtoa

Uusi antennitelevisio perustuu kahden erillisen antenniverkon kapasiteettiin lähes koko Suomessa ja tarjoaa huomattavasti enemmän kanavia sekä vapaassa katselussa että kanavapaketeissa. Antenniverkon kanavapaketit toimittaa DNA. Nämä paketit sisältävät kanavia sekä Digitan UHF-verkosta että DNA:n VHF-verkosta.

Pääset nauttimaan koko laajasta teräväpiirtotarjonnasta, kun sinulla on Antenna Ready HD -vastaanotin sekä nykyisen UHF-antennin rinnalla myös DNA:n verkkoon suunnattu VHF-antenni.

Ylen kaikki HD-kanavat antennikoteihin

Kotimainen Yle panostaa teräväpiirto-ohjelmiin entistäkin vahvemmin. Jos sinulla on teräväpiirtotelevisio, nyt on hyvä hetki varmistaa, että käytössä on myös VHF-antenni, sillä kaikki Ylen HD-kanavat näkyvät DNA:n VHF-verkossa maksutta ja salaamattomina.

Uusi lähetystekniikka edellyttää Antenna Ready HD -vastaanotinta

Kaikki antenniverkon TV-lähetykset siirtyvät uuteen DVB-T2-lähetystekniikkaan, jokamahdollistaa aiempaa suuremman kanavamäärän ja teräväpiirtolähetykset. DVB-T2-kanavien katsomiseen tarvitaan Antenna Ready HD -merkitty vastaanotin.

  • Jo nyt suurin osa antenniverkon maksu-tv-kanavista ja kaikki HD-kanavat (myös Ylen HD-kanavat) lähetetään DVB-T2-tekniikalla. Kaikki DNA:n VHF-verkon kanavat ovat DVB-T2-muodossa.
  • 17.5.2017 mennessä ovat loputkin maksu-tv-kanavat siirtyneet DVB-T2-lähetystekniikkaan. Jos kodin tv-vastaanotto ei ole ajan tasalla, antenniverkon maksu-tv-kanavien seuraaminen ei enää onnistu.
  • 31.3.2020 alkaen kaikki tv-kanavat käyttävät DVB-T2-lähetystekniikkaa. Suomen antenniverkon tv-toimijat ovat sopineet vapaasti jaeltavien kanavien yhtäaikaisesta siirtymisestä uuteen tekniikkaan, joten viimeisetkin nykymuotoiset lähetykset loppuvat 31.3.2020. Antenna Ready HD -vastaanottimet on testattu toimiviksi Suomen antenniverkoissa myös muutoksen jälkeen.

Näin päivität kotisi antennivastaanoton ajan tasalle vaivattomasti ja luotettavasti

Nyt on hyvä hetki varmistaa, että kotisi antennijärjestelmä on uusien viranomaismääräysten mukainen ja saat kaikki antenni-tv-palvelut häiriöttä sekä Digitan että DNA:n antenniverkoista. Exatell Oy on valtuutettu DNA VHF Pro -antenniurakoitsija. Saat meiltä asennuspalvelut ammattitaidolla ja määräysten mukaisesti toteutettuna.

Toimi näin:

1. Ota meihin yhteys ja kysy lisätietoa.
2. Pyydä tarjous antennivastaanoton päivityksestä.
3. Me huolehdimme loput.

Ystävällisin terveisin,

Exatell Oy

Mika Pihlajamaa
044 974 6648 tai 044 974 6647
www.exatell.fi

Yhteistyössä Suomen Omakotiliiton Hämeen piirijärjestön kanssa  www.oklhameenpiiri.fi

kanavakartta.jpg

Edellinen
Seuraava
Aiheet