Palvelut taloyhtiöille

Antenniverkossa on tarjolla laaja valikoima HDTV- eli teräväpiirtokanavia. DVB-T2-tekniikka mahdollistaa HD-kanavien tai entistä useamman peruskanavan katselun antennitalouksissa. Ajanmukaisilla antenneilla ja vastaanottimilla asukkaat pääsevät seuraamaan mm. vapaasti jaettavia YLE:n HD-kanavia sekä laajempaa maksutelevisiotarjontaa.

Antenniverkossa lähetyksiä tarjotaan sekä UHF-, että VHF-taajuusalueilla. HDTV-kanavia voidaan katsoa DNA:n VHF-verkon näkyvyysalueella, mikäli kiinteistössä on ajanmukainen DNA:n tv-lähettimeen suunnattu antenni ja T2-virittimellä varustettu vastaanotin.

UHF-verkon kanavien vastaanotto jatkuu edelleen kiinteistön UHF-antennilla.

1.1.2014 voimaan astunut Viestintäviraston määräys 65/2103M kiinteistön sisäverkoista velvoittaa taloyhtiöt huolehtimaan kaikkien YLE:n kanavien saatavuudesta asukkaiden käyttöön. Tämä velvoite kattaa myös YLE:n teräväpiirtokanavat.

On siis monta hyvää syytä, miksi taloyhtiön kannattaa varmistaa antennilaitteiston ajanmukaisuus. Mikäli yhtiönne antennijärjestelmä ei ole ajantasalla ja suunnitteilla on suurempia kunnostustöitä, on tässä yhteydessä helppo toteuttaa antennijärjestelmän päivitys uudelle tasolle. Tilaa antennialan ammattilainen suorittamaan tarvittavat päivitykset jo nyt.

Tänä päivänä osa tv-lähetyksistä on näkyvissä myös netin kautta. Valokuituyhteydet takaavat nopean tiedonsiirron koko taloyhtiössä. Kaikki asiantuntijamme ovat kokeneita kuituhitsaajia. Näin suuremmatkin kuitutyöt valmistuvat nopealla aikataululla. Käytössämme on operaattoritasoinen kuitututka, sekä videomikroskooppi, joilla voimme tehdä loppupöytäkirjat tekemistämme kuitutöistä.

Teemme myös vaativampia antenni- ja satelliittikohteita.

Exatell Oy on DNA Welhon valtuutettu VHF Pro-yhteistyökumppani.

Hyödyllisiä tiedotteita
dna.png
DNA luopuu antennitelevisioverkostaan
28.10.2019 klo 13.28
DNA on päättänyt sulkea VHF-taajuuksia käyttävän antenniverkkonsa vuoden 2020 aikana. Samalla DNA luopuu antenniverkon verkkotoimiluvistaan. Jatkossa DNA keskittyy kaapeli- ja laajakaistajakeluun, tarjoten monipuoliset tv-palvelut edelleen kaikkien suomalaisten ulottuville.
Lue lisää
taloyhtio.jpg
Televisio pimenee lähivuosina yli 300 000 kotitaloudessa
11.10.2019 klo 13.07
Suomessa on noin 350 000 kotitaloutta, joissa televisio ei enää lähitulevaisuudessa näy nykyisillä laitteilla. Tämä johtuu siitä, että kaikki antenniverkon maksuttomat kanavat siirtyvät uuteen DVB-T2-lähetystekniikkaan.
Lue lisää
98fa9539-378c-42f9-9834-b159eb73705a.png
Digitasta maksu-tv-operaattori
12.9.2019 klo 18.45
Digitasta tulee Suomen suurin maksu-tv-palveluja jakeleva operaattori vuoden 2020 alussa. Yhtiö aikoo uudistaa antenni-tv-verkon maksullisten televisiopalveluiden liiketoimintamalleja ja laajentaa palveluiden tarjontaa nykyisestä.
Lue lisää