Palvelut yksityisille

Nykyaikainen tv-järjestelmä lisää asumismukavuutta - ja myös asuntosi arvoa.

Antenniverkossa on tarjolla laaja valikoima HDTV- eli teräväpiirtokanavia. DVB-T2-tekniikka mahdollistaa HD-kanavien tai entistä useamman peruskanavan katselun antennitalouksissa. Päivitä antennijärjestelmä ajanmukaiseksi ja hyödynnä tarjolla olevat palvelut täysimittaisesti ja häiriöttä.

Television katselu on arkipäivää kesämökeillä, mutta signaalin vastaanotossa on monella yhä pulmia. Ajanmukainen antenni ja sen oikea sijoittaminen taloon tai tontille takaavat parhaimman kuvanlaadun. Lisäksi päivitetty antennijärjestelmä mahdollistaa mökillä myös HD-kanavien katselun.

Mikäli rakennat uutta tai korjaat vanhaa, ota yhteyttä. Tilaa antennialan ammattilainen suorittamaan tarvittavat päivitykset.

Exatell Oy on DNA Welhon valtuutettu VHF Pro-yhteistyökumppani.

Kartoituskäynti

Soita meille, niin sovitaan aika kartoituskäynnille. Kartoituskäynti ei velvoita sinua mihinkään, sen sijaan saat asiantuntijan arvion antenniverkkosi ajanmukaisuudesta. Kartoituksen jälkeen voit itse päättää, onko antenniverkon remontti ajankohtainen.

Kartoituksen hinta on 150 euroa (alv 24%) toiminta-alueellamme. Toiminta-alueemme ulkopuolelle tehtyihin kartoituskäynteihin lisäämme tapauskohtaisesti kohtuulliset matkakustannukset.

Hyvitämme kartoituksen hinnan, mikäli päätät tilata uudistuksen meiltä.

Hyödyllisiä tiedotteita
dna.png
Markkinaoikeus hyväksyi DNA:n valituksen
22.2.2019 klo 15.56
DNA on voittanut markkinaoikeuden käsittelyyn viemänsä Yleisradion julkista hankintaa koskevan asian. Markkinaoikeus kieltää Yleisradiota jatkamasta hankintalain vastaista hankintamenettelyä antenniverkon tv-palveluja koskevassa kilpailutuksessa.
Lue lisää
003.jpg
Tiedote Marraskuu 2016
1.11.2016 klo 15.02
Antenniverkosta tv-palvelunsa vastaanottaville kodeille on koittanut kokonaan uusi aika. Suomessa on nykyisin kaksi antenni-tv-verkkoa, minkä ansiosta kanavatarjonta on moninkertaistunut ja myös HD- eli teräväpiirtopalvelut ovat antennikotien ulottuvilla. Suomessa ollaan siirtymässä uuteen antenniverkon lähetystekniikkaan, joka edellyttää vastaanottolaitteiston päivitystä.
Lue lisää
004.jpg
Suomi siirtyy T2-aikaan
23.9.2016 klo 6.37
Suomen antennilähetysverkon tv-toimijat ovat sopineet vapaasti jaeltavien antenniverkon kanavien yhtäaikaisesta siirtymisestä teräväpiirtolähetykset mahdollistavaan DVB-T2 -lähetystekniikkaan. Nykymuotoiset DVB-T -lähetykset loppuvat 31.3.2020. Rinnakkaiset HD-lähetykset laajentuvat arviolta noin vuotta aiemmin.
Lue lisää