Palvelut yksityisille

Nykyaikainen tv-järjestelmä lisää asumismukavuutta - ja myös asuntosi arvoa.

Antenniverkossa on tarjolla laaja valikoima HDTV- eli teräväpiirtokanavia. DVB-T2-tekniikka mahdollistaa HD-kanavien tai entistä useamman peruskanavan katselun antennitalouksissa. Päivitä antennijärjestelmä ajanmukaiseksi ja hyödynnä tarjolla olevat palvelut täysimittaisesti ja häiriöttä.

Television katselu on arkipäivää kesämökeillä, mutta signaalin vastaanotossa on monella yhä pulmia. Ajanmukainen antenni ja sen oikea sijoittaminen taloon tai tontille takaavat parhaimman kuvanlaadun. Lisäksi päivitetty antennijärjestelmä mahdollistaa mökillä myös HD-kanavien katselun.

Mikäli rakennat uutta tai korjaat vanhaa, ota yhteyttä. Tilaa antennialan ammattilainen suorittamaan tarvittavat päivitykset.

Exatell Oy on DNA Welhon valtuutettu VHF Pro-yhteistyökumppani.

Kartoituskäynti

Soita meille, niin sovitaan aika kartoituskäynnille. Kartoituskäynti ei velvoita sinua mihinkään, sen sijaan saat asiantuntijan arvion antenniverkkosi ajanmukaisuudesta. Kartoituksen jälkeen voit itse päättää, onko antenniverkon remontti ajankohtainen.

Kartoituksen hinta on 150 euroa (alv 24%) toiminta-alueellamme. Toiminta-alueemme ulkopuolelle tehtyihin kartoituskäynteihin lisäämme tapauskohtaisesti kohtuulliset matkakustannukset.

Hyvitämme kartoituksen hinnan, mikäli päätät tilata uudistuksen meiltä.

Hyödyllisiä tiedotteita
dna.png
DNA luopuu antennitelevisioverkostaan
28.10.2019 klo 13.28
DNA on päättänyt sulkea VHF-taajuuksia käyttävän antenniverkkonsa vuoden 2020 aikana. Samalla DNA luopuu antenniverkon verkkotoimiluvistaan. Jatkossa DNA keskittyy kaapeli- ja laajakaistajakeluun, tarjoten monipuoliset tv-palvelut edelleen kaikkien suomalaisten ulottuville.
Lue lisää
taloyhtio.jpg
Televisio pimenee lähivuosina yli 300 000 kotitaloudessa
11.10.2019 klo 13.07
Suomessa on noin 350 000 kotitaloutta, joissa televisio ei enää lähitulevaisuudessa näy nykyisillä laitteilla. Tämä johtuu siitä, että kaikki antenniverkon maksuttomat kanavat siirtyvät uuteen DVB-T2-lähetystekniikkaan.
Lue lisää
98fa9539-378c-42f9-9834-b159eb73705a.png
Digitasta maksu-tv-operaattori
12.9.2019 klo 18.45
Digitasta tulee Suomen suurin maksu-tv-palveluja jakeleva operaattori vuoden 2020 alussa. Yhtiö aikoo uudistaa antenni-tv-verkon maksullisten televisiopalveluiden liiketoimintamalleja ja laajentaa palveluiden tarjontaa nykyisestä.
Lue lisää