Palvelut yksityisille

Nykyaikainen tv-järjestelmä lisää asumismukavuutta - ja myös asuntosi arvoa.

Antenniverkossa on tarjolla laaja valikoima HDTV- eli teräväpiirtokanavia. DVB-T2-tekniikka mahdollistaa HD-kanavien tai entistä useamman peruskanavan katselun antennitalouksissa. Päivitä antennijärjestelmä ajanmukaiseksi ja hyödynnä tarjolla olevat palvelut täysimittaisesti ja häiriöttä.

Television katselu on arkipäivää kesämökeillä, mutta signaalin vastaanotossa on monella yhä pulmia. Ajanmukainen antenni ja sen oikea sijoittaminen taloon tai tontille takaavat parhaimman kuvanlaadun. Lisäksi päivitetty antennijärjestelmä mahdollistaa mökillä myös HD-kanavien katselun.

Mikäli rakennat uutta tai korjaat vanhaa, ota yhteyttä. Tilaa antennialan ammattilainen suorittamaan tarvittavat päivitykset.

Exatell Oy on DNA Welhon valtuutettu VHF Pro-yhteistyökumppani.

Kartoituskäynti

Soita meille, niin sovitaan aika kartoituskäynnille. Kartoituskäynti ei velvoita sinua mihinkään, sen sijaan saat asiantuntijan arvion antenniverkkosi ajanmukaisuudesta. Kartoituksen jälkeen voit itse päättää, onko antenniverkon remontti ajankohtainen.

Kartoituksen hinta on 150 euroa (alv 24%) toiminta-alueellamme. Toiminta-alueemme ulkopuolelle tehtyihin kartoituskäynteihin lisäämme tapauskohtaisesti kohtuulliset matkakustannukset.

Hyvitämme kartoituksen hinnan, mikäli päätät tilata uudistuksen meiltä.

Hyödyllisiä tiedotteita
003.jpg
Tiedote Marraskuu 2016
1.11.2016 klo 15.02
Antenniverkosta tv-palvelunsa vastaanottaville kodeille on koittanut kokonaan uusi aika. Suomessa on nykyisin kaksi antenni-tv-verkkoa, minkä ansiosta kanavatarjonta on moninkertaistunut ja myös HD- eli teräväpiirtopalvelut ovat antennikotien ulottuvilla. Suomessa ollaan siirtymässä uuteen antenniverkon lähetystekniikkaan, joka edellyttää vastaanottolaitteiston päivitystä.
Lue lisää
004.jpg
Suomi siirtyy T2-aikaan
23.9.2016 klo 6.37
Suomen antennilähetysverkon tv-toimijat ovat sopineet vapaasti jaeltavien antenniverkon kanavien yhtäaikaisesta siirtymisestä teräväpiirtolähetykset mahdollistavaan DVB-T2 -lähetystekniikkaan. Nykymuotoiset DVB-T -lähetykset loppuvat 31.3.2020. Rinnakkaiset HD-lähetykset laajentuvat arviolta noin vuotta aiemmin.
Lue lisää
sisa-antenni.jpg
Myyjillä vastuu laitteista
19.9.2016 klo 15.31
Television antenniverkossa siirrytään 31.3.2020 lähtien kokonaan HD:n eli teräväpiirron mahdollistavaan DVB-T2-lähetystekniikkaan. Antennitalouksissa asuvien kuluttajien, joilla ei vielä ole teräväpiirtolähetykset mahdollistavaa televisiota tai digiboksia, on hankittava sellainen ennen muutosta. Kuluttajan kannattaa olla ostoksilla tarkkana, sillä Viestintäviraston teettämän tutkimuksen mukaan noin joka neljännessä liikkeessä on vielä myytävänä vanhan lähetystekniikan mukaisia laitteita. Kaikki myyjät eivät myöskään ole perehtyneitä uuden tekniikan vaatimuksiin.
Lue lisää